Nieuws

Van boven – naar beneden hoe het begon en waar we nu zijn !

NK Strijen 27 juni – 2021

Mijn aller eerste NK-Wedstrijd !!

Goed raceweekend gehad, dit weekend gesponsord door Briljant.

Deze foto is genomen net nadat ik nieuwe slick banden had gehaald ūüôā

 

NK Landsart   1 November Р2021

Het was een geslaagd race weekend wel ontzettend koud en Mika had wat pech. Maar met de training een kart vriendje weer de baan ophelpen door zelf je kart uit te stappen en een paar leuke inhaal acties en met wat steun van social media wel de Driver of the day bokaal binnen gehaald!

 

selectie wedstrijden Zwolle   5 Maart Р2022

Mika reedt de selectie wedstrijd F1 – F2 met zijn nieuwe kart.

Omdat we nog geen sponsoring op de kart hadden zitten wilde Mika wel met Giro 555 Oekra√Įne op zijn kart rijden! Veel leuke reacties gehad, en zag er toch wel tof uit!

Goed bezig Mika en 2022 lekker Rocky РF1 rijden !! 

NK Venray    3 Juli Р2022

Start van Race 1 op Raceway Venray > NK wedstrijd NR 4

Mika had een zeer goede kwalificatie als je goed kijk, zie je hem staan op plek 5 (3e rechter rij!)Helaas in de wedstrijd teen plaatsje aan Hylke prijs moeten geven en als 6e gefinisht !

Dit weekend had er misschien nog meer in gezeten omdat Mika met de trainingen telkens bij de snelste zat !

NK Eindhoven (Landsart)  6 November Р2022

Laatste NK wedstrijd van het seizoen, met wisselende resultaten maar in race 2 was Mika heerlijk aan het battelen met Tom van de Biggelaar een van de top rijders.

Tom wist Mika in te halen, en met 81 km/h geeft Mika hem een duipje (te zien op Mika zijn Youtube kanaal) maar in de laatste ronde van de race pakt Mika Tom terug en komt hij met een gebalde vuist de finish over hij was superblij.

Ook al was het maar een 9e plaats hij was zo trots als een pauw en ging meteen naar Tom toe in de pits! 

Seizoen 2023

In 2023 ga ik voor de 3e keer mee doen aan het Nederlands kampioenschap, alles lijkt erop dat ik dit jaar iets meer van voren zal zitten en een top 10 er zeker in zit. En uiteraard hopen we op meer…¬†

Samen met Roran ga ik dit jaar rijden, en samen zijn we Team One-2-One Racing !! Onze naam is ontstaan door onze start nummers #33 + #88 = #121 (one2one)

Roran is een jaartje ouder, stukkie groter en samen kunnen we elkaar verder naar voren helpen dit seizoen!

Super veel zin in !

Wintercup РLandsard    12-02-2023

!! YESSSS !!! Poleposition !!! 

Wat een begin van het jaar! Mika is de snelste met de kwalificatie en mag van de eerste positie starten !! Supertrots want alle andere NK toppers zijn ook bij dit evenement aanwezig!

De race ging ook erg goed, Mika reedt drie kwart van de race aan de leiding en omdat hij als enige wind vangt bleven ze allemaal dicht op zijn bumper maar hij hield zijn kart breed en vocht voor zijn positie!

Helaas vlak voor het einde van de race liep een poging tot inhalen van de nummer 2 fout af en gingen ze samen van de baan.. resultaat evengoed nog p10 en race 2 P9. 

Dit beloofd wat voor seizoen 2023 !!

 

Seizoen 2023 verloopt erg goed Mika zit erg veel voorin, bovenstaande foto is op het circuit van Kerpen (Duitsland) de weersomstandigheden zaten zeker niet mee maar Mika was heel erg blij met zijn 3e plaats! echt super strak gereden op deze voor ons nog onbekende baan!!

Onderstaand het kranten bericht nadat Mika de leiding heeft gepakt in het kampioenschap!!

Met 1x 7e plaats / 1x 5e plaats / 4x 3e plaats / 1x 2e plaats en 1x eerste plaats hebben we de meeste punten!!!

Helaas is de wedstrijd op Spa-Francorchamps afgelast!

We hadden er ontzettend veel zin in, en Mika had mogen starten met de gouden NR 1 !!